Hinta

14.70 € (49.00 €)

Lisätietoja tuotteesta saat asiakaspalvelusta, joko puhelimella 010 397 0060 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@bikedealer.fi
Tämä tuote on poistunut valikoimasta.

Blackburn Central 100 valaisin tarjoaa näkyvän ja leveän valonlähteen. Kätevä LED-valolla toimiva indikaattori kertoo akun lataustason ja pehmeä silikonista tehty remmi sopii melkein joka tankoon. Lisäksi valosta löytyy myös näppärä kiinnike, jolla se pysyy mukanasi myös esimerkiksi vaatteissa tai erilaisissa laukuissa, ja näin olleen soveltuu myös muihin harrastuksiin.
 • Värillinen LED-valo indikaattori ilmoittaa akun varauksen.

  Pieni erillinen LED-valo näyttää akun varaustilan. Vihreä = >75%, Oranssi = 75-25%, Punainen = <25%

 • Kätevä remmikiinnitys ja klipsi

  Kierrettävä teline mahdollistaa valon kohdistamisen keskelle tietä. Pehmeä silikoninen kiinnityspanta sopii lähes kaikkiin ohjaustankoihin 15mm-35mm asti. Valosta löytyy myös klipsi, jolla saat sen kiinni esimerkiksi vaatteisiin tai laukkuihin.

 • Micro-USB ladattava

  Latautuu kaikkien standardien mukaisten USB-portin kautta.

 • Valaisin vastaa ANSI FL-1 Standardeja

  Tämä standardi on American National Standards Institute (ANSI):n kehittämä tarjotakseen jatkuvaa laaduntarkkailua käsissäpidettäviin valaisimiin. Vaikka pyörävalaisimien ei tarvitse seurata tai läpäistä tätä tai mitään muuta standardia, Blackburn merkkinä uskoo ja haluaa tarjota täyden läpinäkyväisyyden valaisimiensa tehoon, palamisaikaan, vesitiiviyteen ja muihin suorituskykyyn viittaaviin väitteisiin.


 


 • Alumiinikuori

 • Kirkkaus(Lumen): High 100, Low 50, Strobe 50

 • Paloaika: High 3.2t, Low 7t, Strobe 21t


 


Toimituskulut

Nouto postista (Ei pyörille) 5.90 €
Nouto postin pakettiautomaatista 5.90 €
Matkahuolto (muut) 10.00 €
Matkahuolto (pyörät) 20.00 €
Nouto myymälästä 0.00 €