Hinta

Alkaen

1,999.00 € (2,499.00 €)


Tunturi Zonar sähköavusteinen hybridipyörä on erinomainen kulkupeli niin työmatkoille, kuin pidemmillekin pyöräreissuille. Zonar Sähköpyörästä löytyy tehokas Yamaha PW sähkömoottori, joka tarjoaa vääntöä jopa 80 Nm!

Pyörästä voit valita helposti tehoalueet omiin käyttötarkoituksiisi, tehoalueita on 4. Eco+, Eco, Normal ja High. Voit käyttää myös kätevää Walk Assist kävelyavustetta. Akkukapasiteetti vaihtelee avustustehosta ja maastosta, mutta riittää jopa 100 kilometrin matkalle.Akun voit ladata, joko kiinni pyörässä tai vaikka kotona sisällä, sillä akun saat kätevästi irti pyörästä.

Tunturi Zonarin ohjaustangossa sijaitsevasta näytöstä voit seurata tietoja pyöräillessäsi, kuten matkaa, trippiä, keski- ja maksiminopeutta, poljinkierrosnopeutta ja jäljellä olevaa avustusmatkaa ennen seuraavaa latausta.

Tunturi Zonarista löytyy myös laadukas Shimano Deore 10-v voimansiirto ja tehokkaat hydrauliset jarrut. Pyörä on myös varusteltu säädettävällä ohjainkannattimella ja siitä löytyy virtansa akusta saavat LED-valot eteen ja taakse.Koot: 53cm (soveltuu n. 170-180cm) ja 57cm (soveltuu n. 175cm-185cm)


 

 


Toimituskulut

Nouto postista (Ei pyörille) 5.90 €
Nouto postin pakettiautomaatista 5.90 €
Matkahuolto (muut) 10.00 €
Matkahuolto (pyörät) 20.00 €
Nouto myymälästä 0.00 €