Ladataan sisältöä..

Giant Talon 3 GE -18

tuotekuva


Giant Talon 3 GE on ehdoton suosikkipyörä! Tämä kestosuosikki soveltuu sekä junioreille sekä aloittelevalle maastopyöräilijälle. Talon 3 GE on luotettava ja varmatoiminen pyörä niin poluilla kuin pihapiirissä. Kevyt alumiinirunko ja optimaalinen geometria tekevät pyörästä helpon käsitellä runko-koosta riippumatta. Tästä pyörästä on saatavilla myös erittäin pieni XS-koko.

Giant Talon 3 GE pyörässä on 27.5" renkaat, hydrauliset levyjarrut, lukittava joustokeula, Shimano Alivio/Altus-vaihteisto sekä kevyt alumiinirunko. Lisäksi pyörä on helppo varustella halutessaan esimerkiksi lokasuojilla, seisontatuella ja juomapullotelineellä.

  • Kevyt AluXX alumiinirunko
  • SR Suntour etälukittava joustokeula
  • Shimano Alivio/Altus 3x9 -vaihteisto
  • Shimanon Hydrauliset levyjarrut
  • 27.5" kiekot ja renkaat

Lisätietoja

Tiesithän että Giant ja Liv pyörillä on elinikäinen runko-takuu. Toimitamme myös kaikki verkkokaupasta tilatut pyörät nopeasti sekä turvallisesti kasattuina, ajokuntoisina sekä vaihteet ja jarrut säädettyinä. Voit myös lähestyä meitä oikean runko-koon ja pyörän valintaan liittyen tai muissa asioissa asiakaspalvelustamme tai vierailemalla liikkeessämme Bike Planet Vantaan tai Espoon myymälässä.