Ladataan sisältöä..

Scott Spark 930 -20

tuotekuva


Scott Spark 930 on Scottin supersuosioon ja ennen kaikkea menestykseen nousseen Spark sarjan huippumaasturi. Spark 930 on luotu erityisesti maraton-ajoihin ja etappilähtö tapahtumiin, mutta loivan keulakulman, hissitolpan sekä 120mm joustomatkansa ansiosta se ei kaihda kovempaakaan trail-ajoa! Äärimmäisen laadukas runko ja linkusto sekä sen patentoitu kolmiportainen TwinLoc iskari-mekanismi, jonka avulla saat lyhennettyä joustomatkan takapäässä nappia painamalla 120-85mm-lukittua tarjoavat upeata suorituskykyä. Sparkin 120mm joustomatka ja loiva keulakulma tekevät siitä polkujen nopeimman täysjouston!

Scott Spark 930 täysjousto-pyörässä on kevyt hiilikuitu-runko, FOX Float keula ja iskari, Sram Eagle 1x12 voimansiirto ja Scottin patentoima TwinLoc jousituksen säätömekanismi jousituksen optimointiin ajon aikana. Spark 930 on kevyt, kestävä, nopea ja äärimmäisen suorituskykyinen!

  • Spark 3 Carbon HMF runko (29" kiekot)
  • TwinLoc jousituksen säätö, 120-85-lockout
  • FOX Float Rhythm keula ja iskari (120mm)
  • Syncros Hissitolppa ja komponentit
  • Sram NX Eagle 1x12 voimansiirto (11-50), SX vipu
  • Paino: 13,2kg

Lisätietoja

Toimitamme myös kaikki verkkokaupasta tilatut pyörät nopeasti sekä turvallisesti kasattuina, ajokuntoisina sekä vaihteet ja jarrut säädettyinä. Voit myös lähestyä meitä oikean runko-koon ja pyörän valintaan liittyen tai muissa asioissa asiakaspalvelustamme tai vierailemalla liikkeessämme Bike Planet Vantaan tai Espoon myymälässä.